زاکانی: اغتشاشگران از هیچ جنایتی کوتاهی نکردند

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا زاکانی شهردار تهران اظهار کرد: ما 47 سال است که در معرض شدیدترین جنایتها قرار داریم و البته که ملت ایران همیشه سربلند بوده است.
وی افزود: ماجرای دیشب یک ویژگی خاصی داشت که دشمنی رژیم صهیونیستی و آمریکا به اوج خود رسید و یک رویکردی را دنبال کردند که نه به بیمارستان و جریان امدادرسانی پزشکان و پرستاران رحم کردند و نه به موضوعات خدماتی که آتشنشانان ما دنبال میکردند رحم کردند.
شهردار تهران گفت: شب گذشته بیش از 24 دستگاه خودروی آتشنشانی را به آتش کشاندند؛ مردم دنیا باید بدانند که در یک خانهای که زن و بچه مردم گیر کردند و درخواست کمک کرده بودند این اغتشاشگران نگذاشتند که آتشنشانان به کمک این خانواده بیایند.
زاکانی گفت: بیش از 26 بانک و 10 مجموعه دولتی آتش گرفت و همچنین بیش از 25 مسجد و بالغ بر 47 اتوبوس را آتش زدند.
وی گفت: این افراد شب گذشته به 3 مقر پلیس و 25 مقر بسیج تعرض کردند و این افراد به هیچ عنوان از جرم و جنایت کوتاهی نکردند.
شهردار تهران با اشاره به حرفهای ترامپ مبنی بر سقوط مشهد گفت: این حرفها نشان میدهد ترامپ غلط حرف میزند و اطلاعات درستی ندارد./تسنیم